space

Cos Chem d.o.o. službeni je zastupnik i distributer sljedećih proizvođača za područje Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Srbije, Kosova i Albanije:

BASF Personal Care and Nutrition GmbH vodeći je proizvođač široke palete sirovina i aktivnih sastojaka za kozmetičku industriju.

Zahvaljujući inovativnom i kompletnom programu proizvoda, mogućnosti da razvije inovativne koncepte, od formulacija do ready-to-market proizvoda, te sveukupnom tehnološkom znanju na području kemijske industrije, BASF Personal Care and Nutrition GmbH preko svojih zastupstava u cijelom svijetu nudi kompletna rješenja na probleme klijenata i nadalje promovira prihvaćanje ekološki orjentiranih tehnologija u kemijskoj industriji.

BASF Personal Care and Nutrition GmbH primjenjuje Quality management system i Environmental management system, a u skaldu je i sa internacionalnim standardima ISO 9001 i ISO 14001.

Emery Oleochemicals, sa sjedištem u Maleziji, je joint venture između tvrtki PTT Chemical International (jedan od vodećih proizvođača i distributera kemijskih proizvoda) i Sime Darby Plantation (vodeći proizvođač palminog ulja). Emery Oleochemicals ima više tvronica i servisnih centara na 3 kontinenta (Amerika, Europa i Azija) sa otprilike 1000 zaposlenika.

Emery Oleochemicals GmbH nalazi se u Duesseldorfu, Njemačka. Ova tvrtka je do 2001. godine bila dio Henkel KgaA, a nakon toga, do 2008. godine, i dio Cognis Oleochemicals GmbH. Od 2008. godine ova kompanija je dio Emery Oleochemicals Group.

Emery Oleochemicals je jedan od najvećih proizvođača glicerina, stearina, triacetina, masnih alkohola i kiselina, te metil-estera za kozmetičku industriju i industriju sredstava za čišćenje i deterđenata na svijetu. Posluje u skladu sa internacionalnim standardima ISO 9001 i ISO 14001, nudeći tako, kao pouzdani partner, visoki nivo kvalitete i sigurnosti svojim kupcima.

GRC Parfum Srl vodeći je talijanski kreator i proizvođač mirisnih kompozicija za kozmetiku, sredstva za pranje, deterđente, osvježivače prostora i papirnu industriju. Osnovao ga je g. Silvano Corlazzoli, član upravnog odbora Givaudan Roure S.p.A., u skladu sa odlukom te kompanije da se reorganiziraju proizvodne jedinice u Europi.

Danas GRC Parfum Srl ima jedinstvenu strukturu, koja mu omogućuje proizvodnju kvalitetnih i konkurentnih proizvoda, uz customer service koji nudi dodatnu vrijednost. Ovu kompaniju karakterizira strast i posvećenost kvaliteti proizvoda, nezavisnosti i zadovoljstvu kupaca. U stalnome nastojanju da prilagodi organizaciju tvrtke novim dinamikama na tržištu, 2008. godine GRC je otvorio novi proizvodni pogon sa najmodernijom opremom za doziranje i proizvodnju mirisa.

Quality Control i Health & Safety osigurava strogo poštivanje standarda sigurnosti i kvalitete, uz dostupnu opširnu prateću dokumentaciju za proizvode. U skladu sa tim nastojanjima, GRC je u rujnu 2004. godine dobio UNI EN ISO: 9001 certifikaciju.

Finzelberg GmbH & Co. KG ( dio Martin Bauer Group) vodeći je proizvođač biljnih ekstrakata za farmaceutsku industriju, sa 125 godina dugim iskustvom i znanjem u radu sa biljem.

Iz preko 150 različitih sirovina Finzelberg danas proizvodi široki asortiman proizvoda namjenjenih poboljšanju zdravlja ljudi i životinja. Finzelbergovi fitofarmaceutski ekstrakti pokrivaju široki spektar indikacija, od dodataka prehrani do biljnih lijekova. Kao tvrtka posvećena visokoj kvaliteti svojih proizvoda i usluga, Finzelberg može ponuditi usluge od razvoja proizvoda, pa sve do registracije, ovisno o potrebama kupaca.

2004. godine Finzelberg Gmbh & Co. KG postao je prvi proizvođač biljnih aktivnih sastojaka za farmaciju u Europi koji je dobio GMP certifikaciju, što pokazuje trajno nastojanje da se održe potrebni standardi kvalitete i sigurnosti.

Afriplex (Pty) Ltd jedan je od vodećih proizvođača i dobavljača wellness proizvoda baziranih na konceptu "od izvora do potrošača" u industriji hrane i pića, dodataka prehrani, kao i u farmaceutskoj i kozmetičkoj industriji. Afriplex (Pty) Ltd može ponuditi sirovine visoke kvalitete, razvoj inovativnih gotovih proizvoda prema željama kupaca, kao i proizvesti, pakirati i čak distribuirati razne proizvode.

Glavni fokus pri razvoju proizvoda i inovaciji su ljekovite biljke karakteristične za područje Afrike kao što su Baobab, Hoodia, Sutherlandia, Aloe ferox, Kigelia africana, Buchu i mnoge druge.

Garancija kvalitete u središtu je aktivnosti tvrtke Afriplex (Pty) Ltd, a različiti proizvodi i proizvodni pogoni u skladu su sa GAP, GMP, HACCAP, Ecocert, Kosher, Halaal i drugim internacionalnim standardima i certifikatima kvalitete.

space

Za sve kontakte i informacije: info@coschem.hr